top of page

Over

“Het bruisende Vitaalplein is gerealiseerd in de 2021 aangelegde wal. Hierin bieden zo’n 30 partijen diensten aan die het welzijn van bewoners én bezoekers versterken. Denk aan een fysiotherapeut, boksschool, osteopaat, kapper, pedicure, schoonheidsspecialist, haptonoom, masseur, diverse coaches en zelfs een partij die Oosterse geneeswijzen bereikbaar maakt.”
  - Tjeerd Saatrube

Voor het Vitaalplein is bewust gekozen voor een duurzame bouwmanier. Het is een prefab gebouw. Dat houdt in dat alle elementen elders zijn geproduceerd en hier worden geassembleerd. Zo werden de bewoners, Vught én het milieu minimaal belast met vervoersbewegingen en dus CO2-uitstoot.
Het pand is bovendien energieneutraal. Ofwel: ze verbruikt net zoveel energie als ze opwekt én ze is volledig gasloos.

Contact

Zoek contact met desbetreffende ondernemer middels de linkjes op de website.

Ondernemers

Atelier Fornier, Bekkenfysiotherapie, club BOKS!, Craft hair, Feelwise Coaching, Fysio Vught Noord, Praktijk Gidiz, Guusje Coaching & Breathwork, I feel me so good, Innerlife Opleidingen, Isa Power, Just Personal, Osteopathie Buitenstad, Perspectens, RAAK Haptonomie, Room for Healing, Tout Toet, voet buro, Voetfelextherapie Verhoeven

Route

Het Vitaalplein ligt op het terrein van Fort Isabella.

Bij aankomst op het terrein vanaf de Reutsedijk (voorbij Restaurant ‘t Misverstant) kun je op de parkeerplaats (Reutseplein) parkeren en naar het Vitaalplein lopen (groene route).

Je kunt ook met de auto bij het Vitaalplein parkeren. Neem hiervoor de oranje route om Fort Isabella heen. Rijdt de Reutsedijk volledig af. Deze weg gaat ter hoogte van de Isabellapoort over in de Nieuwe Linie, rechts is dan water, links een bedrijvenpand (gebouw 5). De weg buigt vervolgens naar rechts achter de enorme zandwal. Aan de linkerzijde is dan het treinspoor. In de zandwal ligt 200 meter verderop het Vitaalplein, een grijs pand (gebouw I/J). Je kunt hier gratis parkeren en via de hoofdingang het gebouw betreden.

VITAALPLEIN
plattegrond_vitaalplein_routes.png
bottom of page